S.C.”SAKURA GUARD TEAM” S.R.L. Sibiu este o societate specializată de PAZĂ, PROTECŢIE ŞI INVESTIGAŢIE autorizată de Inspectoratul General al Poliţiei Române  prin licenţa de funcţionare  Nr. 0717/P.
Societatea noastră acoperă o gamă largă de servicii conform statutului şi licenţei de funcţionare, servicii ce se referă în principal la:

- Asigurarea pazei înarmate sau neînarmate la spaţii comerciale, locuinţe, şcoli, facultăţi, depozite, obiective industriale, companii de

construcţii, sedii bancare, restaurante, în toate sectoarele de stat şi private, etc.;

- Asigurarea desfăşurării în siguranţă a spectacolelor, concertelor, competiţiilor sportive etc.;

- Însoţire şi asigurare pază pe timpul transportului valorilor monetare;

- Paza şi protecţia  demnitarilor, personalităţilor şi oricăror persoane fizice;

- Activităţi de investigaţie;

- Monitorizare şi intervenţie;

- Servicii de consultanţă etc.;

- Paza cu câini, dacă este cazul;
La cererea beneficiarului, preluăm personalul angajat anterior în funcţia de paznic, căruia îi asigurăm o pregătire fizică şi profesională corespunzătoare funcţiei de agent de securitate.

Personalul societăţii noastre este selecţionat după criterii riguroase, testat din punct de vedere al aptitudinilor fizice şi psihice adecvate funcţiei ocupate, aceştia fiind absolvenţi ai cursurilor de calificare  pentru funcţia de agent de pază, control, ordine, intervenţie sau gardă de corp, atestaţi profesional şi avizaţi de organele de poliţie în condiţiile legii.

Periodic întregul personal este examinat medical şi testat psihologic.
În funcţie de importanţa şi valoarea obiectivului precum şi la solicitarea beneficiarului,conform planului de pază avizat de organele de poliţie, agenţii de securitate vor fi dotaţi cu: staţii de emisie-recepţie, spray iritant lacrimogen, fluier, lanternă, tonfă, cască de protecţie, pistol cu glonţ sau gaz paralizant, purtând uniforma şi însemnele specifice societăţii.


Angajaţii societăţii noastre, şi în mod special membrii echipei mobile de intervenţie sunt instruiţi şi antrenaţi în sălile de sport ale clubului de KARATE „SAKURA” Sibiu  cu antrenori calificaţi.